07.06.17. Na more ili u planine, zajedno je zabavnije!

| More

Kampanja „Udomljavanje je fora“ poziva na odgovornu skrb i udomljavanje uoči ljeta

10.6., Trg bana Jelačića u Zagrebu: info štand, psi iz skloništa, majice s porukom udomljavanja…

S ljetom stižu i godišnji odmori, što je ujedno i tema akcije „Udomljavanje je fora“, nastale u organizaciji Grada Zagreba i azila Dumovec u suradnji s Prijateljima životinja. Akcija će se održati u subotu, 10. lipnja 2017. godine, od 9 do 15 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Svi razmišljamo kako ćemo i gdje provesti svoje godišnje odmore, a znamo da je odmor je uvijek zabavniji u dobrom društvu. Sada je pravo vrijeme za odlazak u sklonište ili neku od udruga za zaštitu životinja i udomljenje prijatelja koji s vama može na kupanje ili planinarenje.

Sve je više plaža za pse, puno hotela i privatnih smještaja danas prima kućne životinje, a psi sigurno više vole provoditi vrijeme na moru nego u boksu. I njima je vrijeme za godišnji odmor – odmor od napuštanja, nebrige i nerazumijevanja.

Ako i ne idete na more, u skloništima za napuštene životinje pronaći ćete psa koji će vas tješiti ili s vama provesti ludo ljeto negdje u prirodi i u dugim šetnjama.

I ljeto azil Dumovec pokreće akciju "Kupanac u Dumovcu", kojom psima žele nabaviti male, cijenom vrlo pristupačne plastične bazene, u kojima će se moći rashladiti tijekom ljetnih mjeseci. Svatko može bilo kojem skloništu pomoći nabavkom bazena (može poslužiti i pješčanik – bazen za djecu u obliku školjke) koji se može kupiti u trgovinama s dječjom opremom.

Pozivaju se svi da se sjete pasa u Dumovcu i drugim skloništima diljem Hrvatske. Tijekom velikih vrućina mali bazen puno znači pa kupnjom bazena možete puno pomoći psima u lokalnom skloništu i olakšati im nepodnošljive sparine koje nisu nimalo ugodne pod gustim slojem dlake.

Svi znamo da najviše što psima može pomoći jest novi dom. Pozivaju se svi koji imaju srca i uvjete, da ne kupuju životinje već da udome svog budućeg prijatelja i zajedno potraže hlad na plaži ili pod borom.

Više informacija o kampanji „Udomljavanje je fora“ i raznim načinima pomoći napuštenim životinjama dobit će se na informativnom štandu, gdje će biti i neki od pasa koji čekaju svoj dom.

Udomljavanje je fora- ljetna kampanja 2017. [ 110.00 Kb ]Udomljavanje je fora- ljetna kampanja 2017. [ 319.11 Kb ]Udomljavanje je fora- ljetna kampanja 2017. [ 195.18 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting