17.12.21. Analiza provedbe Zakona i kontrola

| More

- poslano svim veterinarskim inspektorima u RH

Poštovani,

udruga Prijatelji životinja napravila je opsežnu analizu provedbe Zakona o zaštiti životinja od strane lokalnih zajednica u 2020. godini koju Vam ovim putem dostavljamo.

Vjerujemo da Vam analiza može biti korisna kako bi se provedba Zakona stavila pod kontrolu jer uspjeh ovisi upravo o poštivanju i provedbi svih zakonskih obveza od svih lokanih zajednica na području čitave Hrvatske.

Analizu možete pronaći u privitku, a slobodno nam se javite za detaljnije informacije o pojedinim lokalnim ili regionalnim zajednicama, rado ćemo vam ih ustupiti.

Ujedno vas želimo podsjetiti na brošuru 'Provedba Zakona o zaštiti životinja za jedinice lokalne samopurave' koju smo otisnuli i poslali i Državnom inspektoratu i svim jedinicama lokalne samouprave te koju Vam možemo poslati i u tiskanom obliku ukoliko nije uspjela doći do sada u Vaše ruke. Brošuru vezanu za zakonske obaveze i mogućnosti lokalnih zajednica možete u digitalnom obliku pročitati i preuzeti na: www.prijatelji-zivotinja.hr/data/file_14251.pdf.

Želimo Vam sve najbolje povodom nadolazećih blagdana te se veselimo suradnji u idućoj godini.

S poštovanjem,

Luka Oman
predsjednik Udruge

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting