30.03.13. Jesu li mame odobrile da im djeca budu u pašteti?

| More

Prijatelji životinja reagiraju zbog reklame za paštetu

Udruga Prijatelji životinja želi skrenuti pozornost javnosti na paštetu koja je sačinjena od dijelova tijela svjesnih bića koje djeca zasigurno ne gledaju kao hranu. Ni jedna pašteta ne mora biti proizvod nasilja. Postoji nevjerojatno velik izbor biljnih pašteta od graha, leće, soje, slanutka, gljiva i drugih namirnica koje su uistinu zdrave za djecu i odrasle, a pritom su i odličnog okusa.

Prijatelji životinja se pitaju jesu li životinjske majke odobrile da im oduzmu djecu od koje će se napraviti pašteta i jesu li se i same dobrovoljno žrtvovale. Nemaju li one i njihova djeca pravo na odrastanje, obitelj i starost? Zašto je potrebno obmanjivati javnost i takvo zlostavljanje i ubijanje životinja nazivati zdravim proizvodom kada on to nije?

Tvrtka koja proizvodi paštetu objavila je kako su mame odobrile njihovu paštetu posjetivši pogon tvornice, tako što su na svojoj web-stranici postavili fotografije majki preuzete od fotografske agencije Shutterstock.

Jesu li mame, ako su uopće posjetile tvornicu, vidjele kako se životinje uzgajaju, kako izgledaju klaonice i žele li stvarno to odobriti za sebe i svoju djecu? Vjerujemo da bi, kada bi imale kvalitetnu informaciju, izabrale biljnu paštetu koja se ne mora opravdavati kao zdrava i svojim nastankom ne pridonosi nasilju nad živim bićima.

Prijatelji životinja pozivaju mame da razmisle o majkama kravama, svinjama, purama, kokošima, tunama i drugim ribama kojima je njihovo majčinstvo jednako važno i kojima je izbor za svoj život i život njihove djece oduzet. Za dobrobit svoje djece pročitajte sastav svakoga proizvoda, zavirite u postrojenja uzgoja i klanja te zaštitite sebe i svoju djecu od marketinških zavaravanja.

Pogledajte zdrave i ukusne recepte.

Majka i dijete [ 463.23 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting