Intervju s dm-drogerie marktom

| More

Primjetili smo da sve više na svojoj web-stranici i profilima na Facebooku i Instagramu promovirate veganstvo kroz alternative i zamjene za mlijeko i slično, da ne spominjemo kako širite liniju biljnih mlijeka i ostalih veganskih proizvoda. Znači li to da je veganstvo sve popularnije u Hrvatskoj?

Navike kupaca dm-a i popularnost dmBio organskih prehrambenih proizvoda potvrđuju kako je osviještena prehrana sve popularnija u Hrvatskoj. Isto tako, naši kupci sve češće razmišljaju o ekologiji, informiraju se ne samo o porijeklu sastojaka proizvoda, već i o ambalaži, o tome je li proizvod testiran na životinjama i koliko proizvodni proces prati principe održivosti.

Kako su ekologija i principi održivosti utkani u same temelje poslovanja dm-a, uvijek na nove trendove nastojimo odgovoriti uzimajući u obzir prirodu i bioraznolikost. Želimo da kupovinom u našim prodavaonicama svi kupci mogu donijeti odluke koje su dobre za njih i za okoliš te koje su u skladu s njihovim životnim stilom i svjetonazorom. Bilo da je riječ prirodnoj kozmetici alverde, organskim proizvodima dmBio, u dm-u promičemo i potičemo ekološki održive kupovne odluke, a kupce uvijek nastojimo educirati o osviještenim alternativama.

Osim sve veće ponude veganskih proizvoda i kozmetike koja nije testirana na životinjama koje kupci mogu pronaći na Vašim policama, planirate li uvesti još neke novitete u budućnosti?

Stalno radimo na razvoju ponude u prodavaonicama dm-a, imajući na umu trendove i životne navike i potrebe naših kupaca. To ne znači samo uvođenje inovativnih proizvoda, već i razvoj novih proizvoda dm marki. Dobar primjer za to je veganski napitak od riže i chie kojim smo nedavno proširili ponudu dmBio proizvoda. Napitak kombinira ulje lana i ulje chia sjemenki zahvaljujući kojima je bogat omega 3 i omega 6 masnim kiselinama.

Iako su chia sjemenke koristile Maje i Asteci, ponovno otkrivamo njihove prednosti, a dmBio proizvodima želimo ljudima približiti namirnice poput chia sjemenki koje doprinose zdravlju jer sadrže vrijedne nutrijente.

Jeste li pripremili kakve promotivne akcije povodom jubilarnog 10. ZeGeVege festivala?

dm je pripremio nekoliko iznenađenja za sve posjetitelje: visažističku radionicu s proizvodima prirodne kozmetike alverde ili degustaciju proizvoda dmBio posjetitelje ćemo pripremati jela od organskih namirnica. Tijekom cijelog festivala dijelit ćemo letke koji će mnogima pomoći da donesu osviještenu odluku jer će uz letak posjetitelji moći ostvariti 20 % popusta pri kupovini proizvoda dm marki alverde i dmBio u svim dm prodavaonicama.

Za one koji nam se 8. i 9. rujna ne stignu pridružiti na glavnom zagrebačkom trgu, na Facebook stranici Festivala pripremamo nagradnu igru u sklopu koje ćemo dijeliti poklon-pakete s proizvodima marki dmBio i alverde.

U ime dm-a, pozivam sve čitatelje da posjete ZeGeVege festival. Jamčimo dobru i ukusnu inspiraciju za osviještene odluke.

Intervju dala Gordana Picek, prokuristica

dm na ZeGeVegeu 2016. [ 225.85 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting