30.09.10. Svjetski dan životinja 2010.

| More

Dragi prijatelji,

pozivam vas da se priključite udruzi Prijatelji životinja i meni kao jednoj od ambasadorica Svjetskog dana životinja u njegovom obilježavanju 4. listopada 2010. godine.

Svjetski dan životinja ove se godine obilježava u čak 68 zemalja diljem svijeta, a vas pozivamo da i sami postanete dio tog velikog međunarodnog događaja.

Na službenoj stranici Svjetskog dana životinja možete vidjeti kako će se ovaj dan obilježiti u drugim zemljama i dobiti ideje kako se sami možete uključiti i obilježiti ovaj dan. Važno je naglasiti da možete učiniti bilo što kako biste na taj dan ili povodom toga dana učinili nešto za zaštitu životinja, a neke od prijedloga možete vidjeti ovdje.

Odaberite neki od načina na koji ćete vi obilježiti Svjetski dan životinja i doprinijeti stvaranju boljeg svijeta za životinje. Predlažem da povodom Svjetskog dana životinja:

Pozivamo i udruge i institucije da na ovaj dan održavanjem informativnog štanda, dijeljenjem letaka ili pak organiziranjem atraktivne akcije priključite tisućama pojedinaca i grupa koji će na ovaj dan zastupati životinje.

Ovo su samo neko od stvari koje vi možete učiniti kako biste obilježili ovaj dan i pomogli životinjama, no sigurna sam da ima još mnogo načina kako im možemo pomoći i da ćemo to svakako učiniti i tako svojom odlukom utjecat na svijet oko sebe.

Primite srdačne pozdrave,

Ivana Surjan
Ambasadorica Svjetskog dana životinja za Hrvatsku

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting