Svjetski dan životinja

| More

Dragi prijatelji,

pozivamo vas da se priključite udruzi Prijatelji životinja i meni kao jednoj od ambasadorica Svjetskog dana životinja www.worldanimalday.org.uk/Ambassadors/Webpages/Croatia.asp u njegovom obilježavanju 4. listopada 2009. godine.

Svjetski dan životinja ove se godine obilježava u čak 66 zemalja diljem svijeta, a vas pozivamo da i sami postanete dio tog velikog međunarodnog događaja.

Prijatelji životinja organiziraju i ove godine Dane prijatelja životinja (1.-4. listopada) tijekom kojih će se održati javne akcije poput informativnih štandova, performansa, degustacija, promocija i predavanja kako bi se promovirala prava životinja.

Na sam Svjetski dan životinja, 4. listopada, na zagrebačkom Bundeku u organizaciji Gradskog ureda za poljoprivredu i sumarstvo grada Zagreba održat će se raznoliki program posvećen zaštiti životinja.

Na službenoj stranici Svjetskog dana životinja www.worldanimalday.org.uk možete vidjeti kako će se ovaj dan obilježiti u drugim zemljama www.worldanimalday.org.uk/2009_events.asp?region=Europe i dobiti ideje kako se sami možete uključiti i obilježiti ovaj dan www.worldanimalday.org.uk/resources.asp. Važno je naglasiti da možete učiniti bilo što kako biste na taj dan ili povodom toga dana učinili nešto za zaštitu životinja, a neke od prijedloga možete vidjeti na www.worldanimalday.org.uk/getinvolvedflyer2sided.pdf.

Pozivamo vas da na ovaj dan ne ostanete pasivni već se priopćenjem medijima ili dijeljenjem letaka, održavanjem informativnog štanda ili pak organiziranjem atraktivne akcije priključite tisućama pojedinaca i grupa koji će na ovaj dan zastupati životinje.

Primite srdačne pozdrave,

Ivana Surjan
Prijatelji zivotinja

U Zagrebu, 23. rujna 2009.

Svjetski Dan Životinja 2009  - Ivana [ 378.71 Kb ]Svjetski Dan Životinja 2009 [ 459.15 Kb ]Svjetski Dan Životinja 2009 [ 540.28 Kb ]Svjetski Dan Životinja 2009  - Minea [ 369.13 Kb ]Svjetski Dan Životinja 2009 [ 392.11 Kb ]

Vezane teme

Svjetski dan životinja [ 652.87 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting