29.09.02. Dani prijatelja životinja 2002

| More

Najava programa događanja

Udruga Prijatelji životinja povodom svoje prve godine postojanja i zbog niza datuma važnih za rad udruge organizira dvadesetodnevni program pod nazivom 'Dani prijatelja životinja 2002' u kojem će prezentirati rad i djelovanje udruge kroz niz zabavnih i informativnih događanja.

Program se sastoji od predavanja, video projekcija, tribina, izložbi, javnih akcija, prosvjeda, štandova, uličnih foruma, sajma zdrave hrane, prezentacija knjiga, promocije internet stranica, prezentacija (vegetarijanskog vodiča kroz Zagreb, vegetarijanske kuharice itd.), modne revije, maskenbala, slušaonica, party-ja, eko-izleta, nagradnih igara i drugih informativno-edukativnih i zabavnih sadržaja.

Kao najava programa trenutno je postavljen prvi jumbo plakat na Ciboninom tornju koji najavljuje Svjetski dan vegetarijanstva. Naslov plakata je 'Da li je tvoja hrana imala oči?' i iako je postavljen tek nekoliko dana već smo primili razne pozitivne reakcije.

Program počinje 1.listopada na Svjetski dan vegetarijanstva i trajat će do godišnje skupštine 19.listopada. U sklopu programa obilježit ćemo Svjetski dan vegetarijanstva, Svjetski dan zaštite laboratorijskih životinja, Svjetski dan zaštite farmskih životinja, Svjetski dan zaštite životinja i Svjetski dan borbe protiv McDonaldsa.

RASPORED DOGAĐANJA u utorak 1. listopada:

U ponedjeljak 30. rujna, od 11 sati u uredu udruge (Gundulićeva 21a) biti će održano informiranje novinara, što znači da će u razdoblju od 11 do 12 sati novinari moći dobiti informacije o programu tog dana i o narednom tjednu. Do kraja programa svaki ponedjeljak biti informiranje od 11 sati.

U utorak, 1. listopada Svjetski je dan vegetarijanstva koji ćemo obilježiti postavljanjem štandova na Starčevićevom trgu ispred ulaza u Importanne centar gdje će se dijeliti promotivni uzorci vegetarijanske hrane, recepti, letci, knjige i potpisivat će se peticija za uvođenje vegetarijanskih obroka u javne institucije koju smo započeli još prije dvije godine, ali zbog nedostatka sluha naših vlasti obroci još uvijek nisu uvedeni.

U 18 sati u klubu MAMA u Preradovićevoj ulici broj 18 održat će se projekcija filma 'Devour the Earth' naratora Paula McCartneyja.

Dizajn: Tomislav Smolčić - Tally

Plakatiranje: Arto d.o.o.

tvojahrana_jumbo

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting