Dan prava životinja

| More

Prijatelji životinja pozivaju sve da povodom Dana prava životinja pogledaju film Zemljani

- 10. 12. u 11 sati: zagrebački Trg bana Jelačića; brojni aktivisti s maskama na licima puštaju na laptopima i tabletima scene iz filma ''Zemljani''

Nekoliko desetaka aktivista odlučilo je posvetiti Međunarodni dan prava životinja poticanju na gledanje filma ''Zemljani'' (Earthlings). U subotu 10. 12. u 11 sati na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, performeri u crnoj odjeći simbolično će nositi bijele maske kako svojim emocijama i suzama ne bi skrenuli pozornost s ekrana ispred njih.

S ekrana će se puštati film ''Zemljani'', dojmljivi dokumentarac koji prikazuje skrivene snimke svakodnevnih praksa iz industrija koje iskorištavaju životinje – uzgajivačnica, klaonica, cirkusa, vodenih parkova i sl. ''Zemljani'' su zaslužni za promjenu životnih navika milijuna ljudi diljem svijeta i zbog jasno iznesenih činjenica trebaju ga vidjeti svi kojima je imalo stalo, kao i oni kojima nije.

Pogledajte razgovor s redateljom Shaunom Monsonom o njegovu filmu "Zemljani" i saznajte zašto je bitno ne bježati od istine i ne zatvarati oči pred scenama nasilja nad životinjama.

Svi koji ne mogu biti na glavnome zagrebačkom trgu mogu pogledati film na www.prijatelji-zivotinja.hr i www.youtube.com/afcroatia te ga preporučiti svojim poznanicima.

Više o pravima životinja saznajte na: http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=372.

Više fotografije pogledajte na linku.

Zemljani akcija 1 [ 349.80 Kb ]Zemljani akcija 2 [ 429.96 Kb ]Zemljani akcija 3 [ 518.04 Kb ]Zemljani akcija 4 [ 370.24 Kb ]Zemljani akcija 5 [ 336.61 Kb ]Zemljani akcija 6 [ 326.27 Kb ]Zemljani akcija 7 [ 438.54 Kb ]Zemljani akcija 8 [ 691.08 Kb ]Zemljani akcija 9 [ 711.56 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting