26.02.10. Bojan poziva na suosjećanje

| More

Bojan Jambrošić u kampanji protiv pokusa na životinjama!

U četvrtak 25. veljače u 13 sati u derutno urbanom ambijentu zagrebačkih 'raketa' u Slavonskoj aveniji održano je snimanje za novu kampanju Prijatelja životinja protiv pokusa na životinjama.

Mlada i perspektivna zvijezda hrvatske estrade Bojan Jambrošić novo je zaštitno lice kampanje Prijatelja životinja kojima se priključio kako bi skrenuo pozornost na životinje ubijane zbog pokusa pozivajući na odabir proizvoda koji nisu testirani na životinjama.

'Kad su me Prijatelji životinja kontaktirali i pokazali neke od onih groznih fotografija, uopće nisam razmišljao trebam li se priključiti ovoj kampanji. Jako mi je drago da ovim putem mogu skrenuti pozornost na besmisleno i nepotrebno ubijanje životinja', izjavio je na snimanju Bojan Jambrošić.

Bojan će se u travnju pojaviti na City Lights i jumbo plakatima putem kojih će poticati potrošače, a ponajprije djevojke i žene, da kupuju isključivo proizvode s bijele liste etičkih tvrtki koja se nalazi na www.prijatelji-zivotinja.hr.

Snimanje za kampanju realizirano je u suradnji s fotografkinjom Marinom Filipović Marinshe, stilistom Ivanom Friščićem, frizerom Zvonimirom Franićem koji je bio zadužen za Bojanovu frizuru i Lisom Jericevich koja se pobrinula za Bojanov make-up.

Na snimanju su sudjelovali i kunići iz TarraLand utočišta za kuniće i divlje zečeve kako bi se ujedno potaknulo udomljavanje i osudila kupnja životinja.

Kampanji s Bojanom Jambrošićem do sada su se priključili i Dallas Records, Melvita, Zale, Vectordesign, Arto, Europlakat, P.I.O., Lotusgraf, Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva i Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba.

Bojan Jambrošić snimanje 1 [ 178.07 Kb ]Bojan Jambrošić snimanje 3 [ 142.86 Kb ]Bojan Jambrošić snimanje 2 [ 116.54 Kb ]Bojan Jambrošić snimanje 4 [ 120.75 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting