Intervju s dm-drogerie marktom

| More

1. Što Vas je potaknulo da uvedete liniju veganskih proizvoda, kao jedan od Vaših brendova?

Budući da su temelj poslovanja dm-a potrebe i želje naših kupaca, neprestano se usredotočujemo na promicanje zdravog i aktivnog života te brigu za okoliš, pa se ponuda dm marke temelji na inovativnim rješenjima i razvoju proizvoda koji poštuju principe održivog razvoja i doprinose zdravlju kupaca. Istovremeno, u sklopu vlastite marke dm kupcima nastoji ponuditi vrhunsku kvalitetu proizvoda koji su dovoljno povoljni da si ih većina kupaca može priuštiti. Kontinuirano ulažemo u razvoj asortimana linija vlastitih robnih marki kako bismo većini naših kupaca omogućili da po povoljnim cijenama kupe kvalitetne proizvode koje žele i koji odgovaraju njihovim navikama. Upravo zato u sklopu vlastitih marki dm-a kao što su dmBio i alverde razvijamo veganske prehrambene i kozmetičke proizvode.

2. Kakve su dosadašnje reakcije kupaca na ponudu?

U stalnoj smo komunikaciji s našim kupcima i cijenimo njihove povratne informacije i savjete koji nam pomažu da budemo još bolji. Naši kupci prepoznaju napore koje ulažemo u razvoj linija u sklopu naših robnih marki i veseli nas što su proizvodi robnih marki među omiljenim proizvodima kupaca dm-a.

Posebno nas veseli što su kupci prepoznali robnu marku dmBio koju smo uveli 2015. godine. Među proizvodima dmBio marke uz žitarice, mahunarke, napitke i voćne poslastice nalaze se i eko kašice za djecu te superhrana poput chia sjemenki i goji bobica. Proizvodi dmBio marke ne sadrže pesticide, boje, umjetne arome niti konzervans i proizvedeni su od najboljih, pažljivo odabranih sastojaka iz ekološke proizvodnje što potvrđuju logotip Europske unije kojim se označavaju organski proizvedeni proizvodi te njemački pečat ekološke kvalitete.

3. Možete li potencijalne kupce uputiti koje od proizvoda mogu pronaći u ponudi Vaše dmBio linije te Alverde liniji prirodne veganske kozmetike?

U dm-u možete kupiti alverde gelove za tuširanje, maskare, olovke za oči, proizvode za njegu kose i kože koji su prikladni za vegane. Između velikog broja dmBio proizvoda kupci mogu odabrati primjerice javorov sirup, sok od jabuke i manga te umak od rajčica koji su prikladni za vegane, a tu su i slatki i slani dmBio namazi od povrća i voća koji su prilagođeni potrebama vegana. Naravno, stalno nastojimo širiti i razvijati našu ponudu tako da kupci mogu očekivati nove proizvode na policama dm-a.

4. Na koje sve načine, kao tvrtka, radite na doprinosu i promidžbi održivog življenja?

Mi u dm-u na održiv razvoj i poslovanje gledamo kao na ulaganje u bolje sutra. Zato brigu o zdravlju naših kupaca i zaštitu okoliša stavljamo u središte svega što radimo. Raduje nas što nam pozitivni poslovni rezultati omogućuju da dio sredstava, uz kontinuirano unaprjeđivanje i modernizaciju asortimana, ulažemo i u promicanje zdravog života putem naših društveno odgovornih projekata. Primjerice, našu dm žensku i babybonus utrku na Bundeku, kojom nastojimo potaknuti obitelji na kretanje, ove je godine podržalo više od 4.100 trkačica i 900 djece. Projektom Zaštiti se... i neka cijeli ovaj svijet još sja u suncu ove smo godine informirali naše sugrađane u Dalmaciji o negativnim posljedicama pretjeranog izlaganja suncu te ih nastojali potaknuti na redovite dermatološke preglede. Također, ove smo godine, povodom dvadesete obljetnice dm-ovog poslovanja u Hrvatskoj, podržali četrdeset projekata i inicijativa u gradovima u kojima poslujemo, a čiji je cilj doprinijeti razvoju zajednice.

Tanja Hrvojević, menadžerica za asortiman

Vezane teme

Tanja Hrvojević, dm-drogerie markt [ 135.29 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting