14.10.07. Salsa i šalša

| More

Error:

Plesom do suosjećajne, ekološke i zdrave prehrane

Kako bi potaknuli građane da razmisle o prelasku na vegetarijansku prehranu te još jednom podsjete na povezanost jedenja mesa i globalnog zatopljenja udruga Prijatelji životinja u suradnji sa plesnom školom Elite organizira i poziva na party nazvan Salsa i šalša.

Salsa i šalša održat će se u nedjelju, 14. listopada, s početkom u 21 sat u Strossmayer baru, Strossmayerovo šetalište bb, na Gradecu.

Uz okuse šalše očekuju se salsa i drugi latinsko-američki plesovi, tradicionalni indijski i trbušni ples, bečki i engleski valcer, disco fox… a partyju će nazočiti i neke poznate osobe koje su surađivale i surađuju s udrugom Prijatelji životinja.

Salsa i šalša je još jedna prilika koju Prijatelji životinja žele iskoristiti da uz zabavu i ples skrenu pozornost na vrlo ozbiljno pitanje mučenja i ubijanja životinja zbog njihova mesa te naglasiti mnoge prednosti vegetarijanske prehrane.

Jasna povezanost prehrane s gorućim problemom globalnog zatopljenja trebala bi biti poticajna u odluci da odbacimo meso i ostale proizvode životinjskoga podrijetla iz svojih tanjura, čineći pritom dobro životinjama, vlastitom zdravlju i okolišu.

Error:

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting