Postanite član

| More

Podržite vašim članstvom borbu protiv iskorištavanja i ubijanja životinja te promociju održiva načina života. Za članstvo nema uvjeta niti vas na išta obvezuje, no dobivate informacije, dajete pomoć i potporu radu Udruge, a i daje vam mogućnost, ako želite, da se aktivno uključite u rad Udruge.

Pristupnim članom udruge Prijatelji životinja postajete ispunjavanjem ove pristupnice. Pristupnica ne obvezuje na plaćanje članarine. Pristupni članovi koji uplate godišnju članarinu od 16 eura postaju članovi. Članarina se može uplatiti u uredu Udruge (Jurišićeva 25, Zagreb) radnim danom od 10 do 16h ili na račun udruge: Erste banka, IBAN: HR9424020061500072878 (pod poziv na broj stavite datum rođenja).

Članovi nakon uplate cijelog iznosa članarine dobivaju člansku iskaznicu s kojom ostvaruju popust na proizvode ili usluge koje možete naći ovdje.

Pomognite, pridružite se, vaše članstvo nam je važno!

Nakon što ispunite obrazac za prijavu, kliknite Pošalji. Otvorit će vam se potom i opcija da se prijavite na Infolistu putem koje možete mailom primati novosti o našem radu.

Prijavnica za članstvo u Prijateljima životinja

Ovom pristupnicom postajete pristupni član udruge Prijatelji životinja.

Polja označena sa zvjezdicom su obvezna.

Ime:*

Prezime:*

Datum rođenja:*

OIB:*

Grad:*

Poštanski broj:*

Adresa:*

Molimo Vas ispunite barem jedno kontakt polje (telefon ili e-mail)

Telefon ili mobitel:

E-mail:

Želim povremeno primati informacije o radu Prijatelja Životinja:*


Odgovor na polja u nastavku nisu obvezna, ali će nam biti drago ako nam javite povratnu informaciju radi boljeg pregleda interesa naših članova.

Je li neko od područja zaštite prava životinja (ili više njih) privuklo vašu pažnju.


Također nije obavezno, ali ako želite napišite nam jeste li možda vegetarijanac/ka ili vegan/ka.


Ako želite, upišite za kraj svoj komentar ili ideju, odnosno vaše želje i sposobnosti kojima možete pomoći:

Ispunjavanjem ovog obrasca pristajete na to da prikupimo i obrađujemo Vaše podatke radi daljnje komunikacije, moguće suradnje i evidencije o članovima. Vaše podatke koristit ćemo samo za tu svrhu, a za više informacija pročitajte i našu Politiku o privatnosti koja se tiče zaštite Vaših osobnih podataka.

Članarina 2023 [ 38.30 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting