Popusti za članove

| More

Članovi koji uplate godišnju članarinu dobit će člansku iskaznicu* s kojom, uz dokaz identiteta (osobnom iskaznicom, putovnicom ili vozačkom dozvolom), ostvaruju popust na proizvode ili usluge u dolje nabrojenim tvrtkama i pet shopovima koji ne prodaju žive životinje. Popust se odnosi isključivo na proizvode koji u svom sastavu ne sadrže sastojke životinjskog porijekla te na usluge u kojima se ne koriste proizvodi koji sadrže sastojke životinjskog porijekla (meso, mliječne proizvode, jaja, med, krzno, koža, vuna ili svila).

Amazinga - 20 % popusta

Amazinga je najveći zabavni centar s atrakcijama kao što su trampolinski i adrenalinski park, laser tag, climbing park, VR park i mnoge druge. Za one najmlađe održava se i Dječja akademija, čak četiri puta godišnje - cjelodnevna zabava u gradu tijekom pet dana, namijenjena školarcima od 6 do 15 godina. A slijede divni popusti Amazinge članovima udruge Prijatelji životinja:
- 20% na redovne atrakcije i pakete atrakcija (popust vrijedi od ponedjeljka do petka)
- 20% na programe poput: Dječja akademija, Noćni kamp, Zinga Čuvalica, Škola skakanja
- popusti na rođendanske proslave i team buildinge (20% od ponedjeljka do petka te 10% vikendom)
*Popusti i promocije ne mogu se zbrajati. Popust ne vrijedi na već snižene pakete.
info@amazinga.fun │ 01 5814721 │Avenija Dubrovnik 15/33 (Velesajam), Zagreb

Advent - 5 % popusta

Tvrtka Advent d.o.o. iz Pule odobrava 5% popusta na kompletan asortiman za direktnu kupnju preko web shopa ili u nekoj od poslovnica, a 10 % na Soylove uređaje za pravljenje biljnih mlijeka i sireva ta na posudu za klijanje. Popusti ne vrijede za proizvode koji su na akciji i odnose se isključivo na plaćanje u gotovini u poslovnicama odnosno internet bankarstvom za narudžbe preko web shopa. Kontakt telefon: 052/688 010.

ALMAZOR d.o.o. - 20 % popusta

ALMAZOR d.o.o. samo uz predočenje valjane iskaznice odobriti će 20% popusta na svoje nutricionističke savjete i radionice, a više o njihovim uslugama provjerite na http://nutriforma.com.hr/.

Annapurna - 10 % popusta

Annapurna proizvodi zdrave, veganske proizvode poput tofua, seitana, salama, jogurta i drugih, a popust na svoje proizvode daje uz prethodnu najavu na broj telefona 01/3385533, odnosno na gotovinsko plaćanje preko webshopa ako se u napomenu napiše da je osoba član udruge Prijatelji životinja.

Barcode Mitra - 20 % popusta na burgere i 10 % popusta na variva

Vege burgeraj & raw smooth superfood, svakodnevno pripremljeno od svježih, sezonskih i lokalnih namirnica. Gdje ćeš bolje? Čekaj, ima još -- svaki burger, ne samo što je sočan i ukusan, nego je serviran i s osmijehom. Njihova filozofija je da veganska hrana ne mora biti samo za vegane i da apsolutno nije bezlična, već je fina, zasitna i za sve vrste gurmana!
Adresa: Zagrebačka cesta 113 (Rudeš, Zagreb), kontakt: 097 642 3349, Facebook: Barcode Mitra

Bio Boutique - 10 % popusta

Bio Botique, na Trgu Francuske republike 6 u Zagrebu, je jedino mjesto u gradu koje brine za Vaš neodoljiv izgled i pri tom odobrava 10% popusta na proizvode i usluge! Najpoznatiji svjetski brand mineralne šminke Lily Lolo nudi proizvode iz vrhunske luksuzne certificirane prirodne linije mineralnog make up-a, a svoj termin možete rezervirati na telefonski broj 01 3764 292.

Bioherba - 10 % popusta

Obiteljsko poduzeće s proizvodnjom povrća i bilja i preradom vlastititih sirovina u gotove proizvode. Proizvodi ne sadrže aditive, konzervanse i druge štetne spojeve. Povrće je organskog podrijetla i nosi markicu "Hrvatski EKO proizvod". Ponuda se može vidjeti na www.bioherba.hr.

Byron škola stranih jezika - 10 % popusta

Prva privatna škola stranih jezika osnovana 1991. nalazi se u Puli. Nude usluge učenje jezika za sve uzraste u grupi ili individualno, profesionalno savjetovanje i posredovanje pri odabiru edukacije u inozemstvu i usluge licenciranih prevoditelja i turističkih vodiča. Već dugo se i sami zalažu za životinje, organiziraju informiranja o pravima životinja te domjenke na kojima se ne služi meso.

Brokula&Ž - 5 % popusta na kartično plaćanje i 10% popusta na gotovinsko plaćanje

Kod odjeće Brokula&Ž bitno uvijek dolazi iznutra: napravljena je u Hrvatskoj, od organski uzgojenih sirovina i na unutarnjoj strani nosi skrivene poruke koje vidiš samo ti… i onaj tko te skine. Tako te osjećaj udobne, prirodne tkanine na koži grije izvana, a inspirativne misli iznutra. Kolekciju čine majice i donje rublje za žene i muškarce, a u planu su odjeća za djecu, posteljina, čarape itd. Kolekcija je napravljena od dvije vrste tkanina – jedna se sastoji od 48% organski uzgojenog pamuka, 48% ProModala (modalno vlakno) i 4% elastina (elastansko vlakno), a druga od 96% organski uzgojenog pamuka i 4% elastina.

Burger King - 10 % popusta na sve plant-based proizvode

U svim Burger King restoranima diljem Hrvatske od sada možete uživati u 10 % popusta na Plant-based Whopper® te Plant-based Nuggetse, ali i na sve buduće plant-based proizvode Burger Kinga (a šapnuli su nam da je 2022. po tom pitanju puna iznenađenja ;) 0% meso, 100% okus.
*Popust se može ostvariti jedino ako se jelo naruči bez majoneze, s obzirom da majoneza Burger Kinga trenutno sadrži jaja, a popusti za članove udruge Prijatelji životinja se ne odobravaju na jela koja u sebi sadrže sastojke životinjskog podrijetla.

Favory Catering - 10 % popusta

Zahvaljujući Favory cateringu svaki se dan možete počastiti veganskim štruklima (zamrznutim ili spremnim za konzumaciju), domaćim zamrznutim juhama od povrća, brokule i cvjetače te veganskom pitom od jabuka. A po narudžbi ispeći će Vam savršenu vegansku Sacher ili Truffle tortu - sve što morate učiniti je javiti im se! Veganska jela možete naručiti telefonski na 01/3730 550 ili na e-mail info@favory.hr

DJ Akademija - 20 % popusta

DJ Akademija svoje aktivnosti i nastupe ima tijekom cijele godine, a sama nastava traje 60 dana. Promocija se vrši putem svih glavnih i vodećih medija u Hrvatskoj. Do sada su obrazovali više od 400 DJ-a.

Dobra veterinarska praksa d.o.o. - 20 % popusta

Kupljenovo, Bziki 20, Zaprešić

DVS Elektro team - 15 % popusta na gotovinsko plaćanje

Obrt za elektroinstalacije i usluge. Kontakt: 098 724 387

Dvostruka Duga - 9 % popusta

Dvostruka duga je nakladnička kuća posvećena izdavanju knjiga koje produbljuju znanje o ljudskim mogućnostima i ukazuju na blizak odnos čovjeka i prirode. Izdanja se mogu naručiti i kupiti preko web stranice uz 9% popusta osim knjiga koje su već na akciji. Članstvo u Udruzi i plaćenu članarinu za tekuću godinu provjeravat će nakladnička kuća preko Udruge.

Džungla Plants - 10 % na pet-friendly biljke

Ostvarili smo divnu suradnju s Džungla Plants; naši aktivni članovi mogu dobiti 10% popusta za kategoriju biljaka 'Sigurne za životinje', a za kod nam se javite na pz@prijatelji-zivotinja.hr. Stvorite svoju magičnu džunglu uz pomoć Džungla Plants HR!

Elementals By J – popust 10 % osim na proizvode na akciji

Organska kozmetika – ako neki proizvod ne možete pojesti, nemojte ga ni stavljati na kožu. Koristimo bio-jestiva eterična ulja (Pranarom), hladno prešana biljna ulja i emulgatore iz bio-uzgoja, macerate i tinkture radimo sami po starim recepturama isključivo od bilja s obronaka Učke, daleko od cesta i ljudi. Jedini konzervansi što ih koristimo jesu hladno prešano ulje pšeničnih klica i koštice grejpa.

Encian - 10 % popusta

Encian brine za dobrobit vašeg tijela i duha pouzdanim i provjerenim proizvodima te dugogodišnjom tradicijom proizvodnje. Do svojih Encian proizvoda od sada možete doći na web trgovini https://encian.hr/, a do popusta od 10% slanjem slike Vaše važeće članske iskaznice Prijatelja životinja na encian@encian.hr, te će Vam se iz Enciana povratno vratiti s kodom za popust.

Eurofutura - 10 % na sva izdanja

Eurofutura je nakladnička kuća koja je izdala knjigu Doživljaji bijelog zeca i njegovi savjeti. Prilikom narudžba knjiga preko svoje web stranice daje dodatni popust članovima Udruge na sva izdanja.

Fitness Bootcamp - 10 % popusta

Same po sebi, dijete ne donose dugoročne rezultate i većinom su nezdrave za tijelo, vježbanje s utezima ne odgovara svakome, a fizička neaktivnost lako dovodi do nezdovoljstva svojim tijelom. Nije teško zapustiti se. Kao rezultat, gubimo kondiciju i snagu u tijelu, metabolizam se usporava, stres se povećava, a suvišne kile dolaze. Fitness Bootcamp pruža klijentima izuzetnu priliku da se usredotoče na sebe i svoje ciljeve na nov, poticajan način. Fitness Bootcamp je za sve one koji žele doći u formu, poboljšati kondiciju, ojačati, izgubiti suvišne kile, i osjećati se zadovoljno u svome tijelu.

Frigo Adria - 10 % popusta

Frigo Adria d.o.o. ovlašteni je servis za ugradnju plina i servis plinskih instalacija. Članovima daje popust na ugradnju autoplina što je ekološki prihvatljiviji način vožnje. Nalaze se na adresi Škrljevo 227, 51223 Škrljevo. Kontakt telefon: 051 251423. Radno vrijeme servisa je od 9 do 18 sati radnim danom i od 9 do 13 sati subotom.

Green Art - 15 % popusta

Green Art je domaća mala tvrtka koja za Vas i Vaše najmilije proizvodi vrlo ukusne energetske pločice, proteinske kekse i slastice. Sve se proizvodi 100% veganski i zato mi 100% podržavamo tvrtke poput Green Arta. Svojih 15% popusta, ukoliko ste uplatili članarinu za tekuću godinu, možete dobiti preko njihove Facebook trgovine, slanjem slike svoje iskaznice Udruge pri narudžbi. I onda Vam preostaje samo uživati u ovim zdravim slasticama!

Green Point natural food store - 5 % popusta

Green Point otvorio je vrata za sve vas koji volite zdravo, fino, brzo i cijenom pristupačno. U Varšavskoj 10 očekuju vas zdrave delicije poput woka, raznih vege burgera, hot doga, tortilla, sendviča, slatkih delicija i voćnih shakeova. Zajednički do zdravlja, vitalnosti i ljepote.
Radno vrijeme: 09 - 21 h

HospiVet - veterinarska bolnica - 30 % popusta na pružanje veterinarskih usluga

Veterinarska bolnica HospiVet prva je i do danas jedina takva praksa u Hrvatskoj. Radi na principu potpune obrade pacijenata na jednom mjestu bez potrebe slanja bilo pacijenta bilo njegovih uzoraka na daljne pretrage u druge institucije. HospiVet se nalazi na adresi Lazinska 28 u Zagrebu, a kontaktirati ih možete na broj 01/3024 765 (za hitne slučajeve na 098/214 099) ili na e-mail: info@veterinarska-bolnica.hr

Hotel Kaj - 15% popusta na noćenje
- 15% popusta na veganska jela, uključujući veganski degustacijski menu od 7 slijedova

Smješten u samom srcu Marije Bistrice, Hotel Kaj nudi jedinstveni doživljaj tog zagorskog mjesta. Uz smještaj, kongresnu ponudu, wellness & spa, Hotel Kaj posjeduje Vegan Welcome – Vegan Friendly certifikat kojim je ušao u svjetsku ponudu vege hotela i to maštovitom, promišljenom i izbalansiranom, inovativnom fine dinninig ponudom.
*s obzirom da gosti Hotela imaju 15% popusta u restoranu Academia, oni koji su na smještaju ne mogu dobiti dodatnih 15% na jela u restoranu, odnosno sveukupno 30%, jer se popusti u tom slučaju ne zbrajaju

ILIRIC-EKO d.o.o. usluge najma i servisa wc kabina – 10 % popusta

Tvrtka koja već dugi niz godina prati svjetske trendove u održivom načinu sakupljanja otpada. Dugogodišnje iskustvo u organiziranju dostava i servisiranja eko wc-a na različitim priredbama, sajmovima, koncertima i gradilištima, jamstvo su kvalitetne usluge. ILIRIC-EKO d.o.o. u potpunosti poštuje sve standarde u očuvanju okoliša. Kontakt 01/5615-033.

Kuća za pse j.d.o.o. - 10 % popusta

Hotel za pse. Bukevje 25 c, 10 411 Orle
Kontakt: 01 5620 350, 091 4440444 E-mail:house4dogs@gmail.com

Makronova - 10 % popusta

Želite li naučiti kuhati zdrava veganska jela uz podršku iskusnih učiteljica makrobiotičke kuhinje, javite se na radionicu kuhanja, u Makronovu, vodeću edukacijsku ustanovu u području prirodnih stilova življenja. Sve informacije možete dobiti na adresi Ilica 11/I, radnim danom od 10 do 17 sati. Telefon: 01 4847 119; info@makronova.com.

mind in body PILATES - 10 % popusta i dodatnih 5 % popusta za termine 8-17h

Certificirani pilates studio specijaliziran za vježbanje pilatesa kao rehabilitacijske i rekreacijske tehnike. Pristup vježbanju se temelji na STOTT PILATES® metodi koja se po potrebama i željama polaznika obogaćuje elementima drugih tehnika vježbanja i relaksacije. Studio je opremljen pilates spravama reformer i stability chair. Nalazimo se u Zagrebu, Malešnica.

Mofit fitness club - 10 do 20 % popusta

Educirano i stručno osoblje, s Vama, kreirat će vježbe i programe koji stimuliraju, motiviraju, te donose željene rezultate. Kontakt: Selska cesta 81 (Zorkovačka 6), Zagreb. Radno vrijeme centra: pon - sub: 06:30 - 23:00 h, ned i praznik: 09:00 - 23:00 h Tel: 01 3012 152, 01 3012 148. E-mail: info@mofit.hr

Moj Gruntek - 10 % popusta

Fantastični Gruntovčani su osmislili inovativno rješenje za sve one koji žele imati vlastiti eko vrt i mjesto za odmor i opuštanje. Gruntek je tako postao mjesto spajanja urbanog življenja i povratka prirodi kao izvoru zdravlja i sreće. Kako do 10 % popusta za vlastiti eko vrt? Jednostavno pošaljite e-mail na pz@prijatelji-zivotinja.hr sa porukom: "Molim kod za popust za Moj Gruntek". Ubrzo ćete, ako ste aktivni član Udruge (odnosno ako ste uplatili članarinu za tekuću godinu), dobiti kod koji možete iskoristiti na https://mojgruntek.hr/

Mountain-Fit Centar – 20 % popusta na savjetovanje o veganskoj prehrani, treninzi i yoga

Obuhvaća: nutricionističko savjetovalište (o svim oblicima vegetarijanske, veganske, makrobiotičke prehrane te drugim stilovima prehrane, kao i savjetovalište za prehranu trudnica, djece, sportaša, te dijetoterapija kod bolesti), MF školu zdrave prehrane (radionice kuhanja na različite teme), jedinstvene treninge u prirodi (MF power i MF mršavljenje), 2 vrste yoge i zumba fitness u dvorani, regulaciju težine po MF holističkoj metodi , aromaterapijske, ayurvedske masaže. Kosirnikova 64, 5 min od Vinogradske bolnice, prethodno se najavite na telefon: 098 226 454 ili 095 9103 290.

Muzej Iluzija - 10 % popusta na ulaznice i 10 % popusta na Dilemma didaktički program

Uđite u fascinantni svijet iluzija koje će vam poljuljati povjerenje u vaša osjetila, ali vas pritom oduševiti; svijet koji će vas potpuno zbuniti, ali vas i štošta naučiti… Posjetite ih i ostat ćete zadivljeni jer ništa nije onakvo kakvim se čini, osobito ne u Muzeju iluzija!
Ilica 72, Zagreb | 095 878 7107 | info@muzejiluzija.hr

OAZA Joyful Kitchen - 5 % popusta

Restoran brze hrane u kojem se s ljubavlju sprema zdrava i ukusna hrana, a profit koriste kako bi omogućili besplatne edukacije mladima i dijelili besplatne obroke najpotrebitijima. Popust se odnosi na cijelu ponudu osim pića iz frižidera.

OAZA Joyful Place - 10 % popusta

Dvorana Oaza Joyful Place višenamjenska je prostor u samome centru grada. Idealno mjesto za prezentacije, radionice, sastanke i seminare, s mogućnosti cateringa iz sestrinskog OAZA Joyful Kitchen restorana.
Lokacija: Radićeva ulica 9, Zagreb (centar) | veličina dvorane: 73 m²
Kontakt: Goran Pejaković 091 5750 472 | goran.pejakovic@oazainfo.hr

Olival - 15 % popusta

Olival je jedan od vodećih proizvođača kozmetike u Hrvatskoj i šire, s tradicijom od gotovo 30 godina. Njihova je priča započela s farmaceutskim recepturama i prirodnim sastojcima, a danas svoju tradiciju spajaju s nanovijim saznanjima i trendovima u kozmetologiji. Kao dio Olival prirodnog asortimana ističe se kolekcija Smilje koja je još 2014. godine stekla prestižan i neovisan NATRUE certifikat. Pregled veganskih proizvoda dostupan je u webshopu. Kod za popust od 15% za članove udruge Prijatelji životinja možete dobiti slanjem upita na e-mail pz@prijatelji-zivotinja.hr

OPG Branilović Ira i Vesna, Tim Za Dobar San - 10 % popusta za gotovinsko plaćanje

Ljekovito bilje i izrada biljnih anatomskih jastuka i taburea za različite namjene. Roba se šalje poštom ili se jedanput tjedno isporučuje na lokacijama u Zagrebu, Varaždinu, Čakovcu i Nedelišću. Kontakt: 098 241 848 i 091 603 28 83 ili za.dobar.san@gmail.com.

Ozren Ćuk, usluge prevođenja - 20 % popusta

Ozren je do sada preveo više od 30 knjiga (uključujući i knjigu Hrana za mir) za nakladničku kuću Dvostruka duga, a kao simultani prevoditelj je prevodio brojna predavanja stranih govornika u organizaciji Prijatelja životinja. S pouzdanjem mu se obratite za usluge prevođenja knjiga i tekstova s engleskog na hrvatski jezik i obratno, kao i usluge simultanog i konsekutivnog prevođenja. Osim 20% popusta za članove, Ozren će dodatnih 10% prihoda donirati radu udruge Prijatelji životinja.
Kontakt telefon: 092 335 7725
E-mail: ozren.cuk@outlook.com

Pepitas - 10 % na sve proizvode

Pepitas donosi revoluciju na tržište zdravih grickalica sa svojim jedinstvenim procesom začinjavanja sirovine: bez ulja, bez brašna i bez bilo kojeg drugog nezdravog veziva! Suhi začin zalijepljen za suhu pečenu sjemenku – ništa više, ništa manje! 10 % popusta nudi Pepi žirafa na festivalskim štandovima svim članovima udruge Prijatelji životinja s važećom iskaznicom za tekuću godinu.

Planetopija - 10 % na sva vlastita izdanja

Izdavačka kuća Planetopija objavljuje knjige koje promiču holistički pristup zdravlju i životu te izražavaju vjeru u moć unutarnjeg rasta i razvoja.
U specijaliziranoj knjižari u Zagrebu, Ilica 68, možete dobiti popust na sva Planetopijina izdanja.

Planet zdravlja - 20 % popusta

Planet zdravlja je trgovina dodacima prehrani i eko proizvodima. Nalaze se na dvije adrese u Zagrebu: Cernička 30 (Trešnjevka) i Radnička 37 (preko puta Green Golda), gdje se popust može ostvariti. Planet zdravlja velikodušno odobrava 20 % popusta svim našim članovima i članicama na veliki izbor proizvoda (izuzetak od popusta su rinfuzna pakiranja). Svratite po svoj Vitamin B12 prikladan za sve!

Priroda liječipopust 5 % za gotovinu na Nikel proizvode

Autentičnu hrvatsku prirodnu kozmetiku s potpisom Nikel možete kupiti s popustom od 5% u Zagrebu: Vlaška 40, radnim danom od 8 - 20h, subotom od 8 - 15h (tel: 4814152).

Sana delikatese - 5% popusta

Proizvodi od hummusa i tahini pasta u novim okusima, bogati esencijalnim masnim kiselinama, vitaminima, mineralima i aminokiselinama, bez glutena dostupni su na sajamskim štandovima uz 5% popusta, a na štandu u Koprivnici dostupni su non - stop.

Sapunoteka - 10 % popusta

Domaći obrt za proizvodnju ručno rađene kozmetike od prirodnih sastojaka, većinom lokalnog podrijetla, nudi bogatu ponudu sapuna i kozmetike u svojoj trgovini u Gundulićevoj 11 u Zagrebu. Radno vrijeme trgovine je radnim danom od 10 do 20 sati i subotom od 10 do 14 sati. Sapuni sadrže 72% maslinovog ulja. Svi proizvodi pogodni su i za vegane. Kontakte i detaljnije o proizvodima saznajte ovdje.

Shakti Co - 10 % popust

Firma Shakti Co je eksluzivni zastupnik, uvoznik i distributer ACT proizvoda za Hrvatsku. Profesionalno ekološko čišćenje bez kemikalija, visokoefikasno čišćenje vodom, ekološki prihvatljivo, ekonomski isplativo. Originalne 'čarobne krpe', spužve, krpe za mop, mopovi i drške... Kontakt: Ivana Perkovca 48, 10430 Samobor, 01/580 4681, 095/910 5689, svjetlana@shaktico.com

Studio Orgona - 10 % popusta

Studio za prirodnu njegu Orgona jedinstven je jer se koristi isključivo prirodna kozmetika Dr.Hauschka i Primavera Life koje posjeduju certifikat kvalitete i nisu testirani na životinjama. Studio Orgona nalazi se u Ilici 69 u Zagrebu. Svoj termin rezervirajte na broj telefona: 01 48 51 179.

Summarum Fitness - 10 % popusta na osobne treninge i on-line planove te savjetovanja o treningu

Summarum Fitness je etički i ekološki fitness brand čiji je naglasak na zdravoj biljnoj prehrani. Filozofija Summarum Fitnessa je jednostavna i u skladu sa značenjem pojma ''summarum'' – cjeloviti pristup fitnessu koji obuhvaća kvalitetan trening, održivu prehranu i kontinuiranu motivaciju. Sve što Vas zanima možete saznati na internetskoj ili Facebook stranici Summarum Fitnessa ili na broj mobitela 0989515525.

SuperHeraw - 10 % popusta na sve proizvode

Hrvatski ekološki brend SuperHeraw na tržištu je od 2016. godine, a pokrenula ga je diplomirana ekonomistica Tijana Božović Galjanić, koja je željela svojoj obitelji pružiti ukusan i zdravi snack prilagođen svakoj dobi. Tijanine SuperHeraw energetske pločice su hrana za tijelo i um - bez štetnih konzervansa, pesticida, umjetnih boja, zaslađivača, rafiniranih šećera i masnoća, a svi proizvodi su veganski i ekološki certificirani. Kod za popust od 10% za članove udruge Prijatelji životinja možete dobiti slanjem upita na e-mail pz@prijatelji-zivotinja.hr

The Old Lock Up Escape Rooms - 15 % popusta od ponedjeljka do četvrtka

Escape room je 60-minutna adrenalinska avantura u stvarnom životu, u kojoj Vi i vaš tim morate upotrijebiti maštu i razmišljati izvan okvira kako biste riješili razne zagonetke i tragove pronađene u sobi, a cilj je - kako i samo ime kaže - pobjeći iz sobe! Svaka escape room ima jedinstvenu priču i okruženje, a idealna su zabava za obitelji, prijatelje i suradnike. Popust vrijedi za bilo koju avanturu uz predočenje članske iskaznice Prijatelja životinja, a možete ga iskoristiti na četiri lokacije u Zagrebu: Vinkovićeva 6 (avanture Kidnapped, Haunted Hotel, The Crypt), Maksimirska 96 (avanture Morgue, The Bailiff), Vodnikova 8 (avanture Narcos, Panic Room) i Draškovićeva 72 (avantura The Ritual). Kontakt: oldlockup@gmail.com | 091 363 00 00 | 091 983 7575

Tvornica zdrave hrane - 10 % popusta na sve proizvode biljnog podrijetla

Predivan hrvatski lanac zdrave hrane, sa 14 prodavaonica diljem Hrvatske, dva "Kavica Zdravica" kafića, te internet trgovinom koja nudi bogat izbor zdrave hrane po fer cijenama, brzu dostavu te pregršt informacija o zdravoj prehrani. Kako do popusta za internet trgovinu? Jednostavno pošaljite e-mail na pz@prijatelji-zivotinja.hr sa porukom: "Molim kod za popust za Tvornicu". Ubrzo ćete, ako ste aktivni član Udruge (odnosno ako ste uplatili članarinu za tekuću godinu), dobiti kod za popust koji možete koristiti kroz cijelu tekuću godinu i na sve proizvode biljnog podrijetla.

Veganski restoran 'Vegehop' - 10 % popusta

Vegehop vam svakodnevno nudi obroke i slastice pripremljene isključivo od kvalitetnih i svježih integralnih namirnica, koje ne uključuju proizvode od mesa, ribe, mlijeka, meda i jaja. Sve žitarice, grahorice i mahunarke su iz organskog uzgoja, a povrće je domaće i uglavnom od eko proizvođača. Tako pripremljena hrana pogoduje vašem zdravlju, daje vam energiju te povećava vašu učinkovitost u svakodnevici. Kontakt: Vlaška 79, telefon: 01 4649 400, 091 4649 400. Radno vrijeme: ponedjeljak - petak : od 12 do 21, subota i nedjelja od 12 do 20 sati

VeSelo - veganska hrana za pse i mačke - 10 % popusta

VeSelo je webshop koji nudi cijelovitu i kvalitetnu vegansku hranu za pse i mačke. Kako biste ostvarili popust javite nam se na mail pz@prijatelji-zivotinja.hr kako biste dobili kod ako ga niste dobili pri plaćanju članarine za tekuću godinu.

Veterinarska ambulanta za male životinje AVA - 10 % popusta

Veterinarska ambulanta AVA iz Velike Gorice, Školska 47 odobrava 20% popusta na sve svoje usluge (osim na cijepljenje protiv bjesnoće pasa i mačaka). Tel: 6226101.

Veterinarska ambulanta Bibino - 20 % popusta

Veterinarska ambulanta Bibino u Jurjevskoj 25 u Zagrebu, velikodušno odobrava popust na sve svoje usluge osim cijepljenja protiv bjesnoće SHLP - pasa i bjesnoće RCP - mačaka. U njihovoj ambulanti također možete iskoristiti isti popust i na usluge šišanja i uljepšavanja kućnih ljubimaca (medicinsko kupanje itd.). Telefonski brojevi ambulante su 466 99 09 i 091 466 99 09. Radno vrijeme radnim danom od 9 do 19, subotom od 9 do 13, a za hitne intervencije od 0 do 24.

Veterinarska ambulanta Njuska - 20 % popusta

Ambulanta za male životinje u Rijeci uz vrhunsku stručnost, uslugu i njegu, odobrava vam popust od 20% na sve usluge osim na cijepljenja i hematološke, biokemijske serološke pretrage krvi. Kontaktirati ih možete na 051 411 013, a nalazi se na adresi Antuna Barca 3B.

Veterinarska ambulanta za male životinje 'Buba' - 20 % popusta na gotovinsko plaćanje

Vrhunsku uslugu pod nadzorom doktora Ljolje osigurava specijalizirana veterinarska ambulanta za male životinje u Zagrebu. Popust odobrava na sve usluge osim na cijepljenje protiv bjesnoće pasa i mačaka. Adresa: ulica Dore Pfanove 11. Broj telefona: 01 37 71 761. Radno vrijeme od 9 do 20 sati radnim danom, subotom od 9 do 13 sati.

Veterinarska ambulanta Tip - Tip Ines - promo cijene pregleda i cijepljenja

Dr.vet.med. Ines Božičević iz veterinarske ambulante Tip - Tip Ines u Vinkovcima (Josipa Lovretića 10) velikodušno odobrava promotivne cijene pregleda (80 kn) te cijepljenja protiv zaraznih bolesti (80 kn) e-mail : bozicevic.inesvk@gmail.com │ mob: 098 908 1724

Zdravi bili - 10 % za gotovinsko plaćanje i 5 % za plaćanje karticom

Bio trgovina u Splitu, Radunica 5, telefon 021 48 27 61, radno vrijeme radnim danom od 8 do 20 h, subotom od 8 do 15 h

Žitnica zdrave hrane - 5 % popusta

Žitnica zdrave hrane je trgovina s vegetarijanskom i veganskom ponudom (namirnice iz organskog uzgoja, soja i proizvodi od soje, biljni margarini, prirodni sokovi, čajevi, hladno prešana ulja itd.). Nalazi se na adresi Ognjena Price 8, Varaždin. Radno vrijeme trgovine je radnim danom od 8 do 12 sati i od 17 do 20 sati, te subotom od 8 do 13 sati i nedjeljom od 8 do 12 sati.

Popis će se s vremenom nadopunjavati.

*Članske iskaznice od prošle godine vrijede do 1. ožujka tekuće godine, a nakon toga vrijede isključivo iskaznice za tekuću godinu.

Članska iskaznica

Također pogledajte

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting