08.01.05. Žrtve tsunamija

| More

Prijatelji životinja pozivaju na pomoć životinjama žrtvama tsunamija

Suosjećajući sa svim žrtvama najveće prirodne katastrofe našega vremena, udruga Prijatelji životinja priključuje se svjetskoj akciji prikupljanja financijske pomoći životinjama žrtvama tsunamija, pridružujući se tako udrugama kao što su IFAW (International Fund for Animal Welfare), FARM (Farm Animal Reform Movement), WSPA (World Society for the Protection of Animals), Cetacea Defense, Noah's Wish i brojnim drugima.

Dok stručnjaci, veterinari i terenski djelatnici ovoga vikenda stižu kao pomoć u Indiju, Indoneziju, Šri Lanku i Tajland kako bi radili zajedno s lokalnim udrugama za dobrobit i zaštitu životinja, a Velika Britanija priprema Nacionalni dan skupljanja ulične pomoći životinjama žrtvama tsunamija, Prijatelji životinja pokreću kampanju skupljanja financijske pomoći životinjama jugoistočne Azije, žrtvama potresa i tsunamija.

Prijatelji životinja podsjećaju da su, osim ljudi, u nesreći stradale i druge životinjske vrste kojima također treba pomoć. Preživjeli aktivisti lokalnih udruga za zaštitu životinja u pogođenim područjima svakodnevno se bore kako bi pomogle bolesnim i gladnim životinjama. Kao volonteri, znamo u kakvoj se situaciji nalaze te udruge te pozivamo građane da pomognu svim žrtvama tsunamija, jer prirodne katastrofe ne biraju žrtve.

Pozivaju se zainteresirani građani da svoje donacije daju na informativnom štandu Udruge ove subote, 8. siječnja 2005. ispred hotela Dubrovnik u Gajevoj ulici od 10 do 14 sati, kao i sljedeće subote ili uplate na žiro račun udruge Prijatelji životinja 2360000-1101531137 (s naznakom 'za životinje žrtve tsunamija').

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting