Komentari iz 2017.

| More

Vrlo rado ću se odazvati vašem pozivu i doći na Trg. Da sam mlada (60 g.) rado bih volontirala na štandu. I sama sam udomila pesekicu prije 12 godina - ona je ljubav mog života i cijele obitelji. Zbog nje i užasnih priča o patnjama svih dragih životinja i ja sam postala vegetarijanka i osjećam se bolje.

G. P.-G.
19. ožujka 2017.

... živim u Americi i cijela moja obitelj je veganska. Upravo sada, ja i moja 13 godina stara kći čitamo zajedno ovu knjigu (na engleskom) jer se ona sprema za prezentaciju u školi pod nazivom: "Zašto volimo jedne životinje, a jedemo druge?" (Why love one, but eat the other?)

Moj otac uskoro mi dolazi u posjet, a on ne govori engleski. Voljela bih ga iznenaditi ovom knjigom, tako da imamo tri generacije koje čitaju ovu knjigu zajedno i onda raspravljaju o njoj. Moj otac je, naime, također postao vegan u starim godinama (84), iako je dugo godina radio u mesnoj industriji.

N. F.
9. veljače 2017.

Evo, napokon da vam se javim i da se pohvalim da sam uspjela i da sam veganka. Nije uspjelo baš prvi dan, ali nakon desetak dana uspjela sam. Nije trebalo previše truda, ali svejedno sam ponosna na sebe. Hvala vam na podršci koja mi je puno značila.

S.

19. siječnja 2017.

Vezane teme

Također pogledajte

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting