14.07.17. Poziv na 10. ZeGeVege festival!

| More

Prijatelji životinja najavljuju videom i pozivaju na deseti jubilarni festival održivog življenja

- Videopoziv: Hrvatska Veganmania očekuje vas na Trgu bana Jelačića 8. i 9. rujna 2017.

Više od stotinu domaćih i inozemnih izlagača zdrave hrane, ekoproizvoda i kozmetike koja nije testirana na životinjama predstavit će se na jubilarnom 10. ZeGeVege festivalu održivog življenja u petak 8. rujna 2017. (9 – 21 sat) i u subotu 9. rujna 2017. (9 – 19 sati).

Raznovrstan i bogat program radionica veganskog kuhanja i predavanja o različitim područjima i aspektima veganstva, ekologije i održivog življenja plijenit će pozornost posjetitelja. Plesne skupine, uz inozemne goste Crew 411 koji dolaze iz Rima, a koje podržavaju održiv način življenja i prava životinja, zabavljat će i uveseljavati sve sudionike i posjetitelje tijekom oba dana trajanja ZeGeVege festivala.

Devet restorana ugostit će i pogostiti posjetitelje sladoledima i sirovim kolačima, kebabima, burgerima od konoplje, burgerima od falafela sa sojanezom u lepinji i noodlesima s povrćem iz woka te drugim ukusnim veganskim jelima. U ponudi izlagača bit će i: sušeni bučini rezanci, energetske pločice, mlijeka od soje, badema, kokosa i indijskih oraščića, kava od gljiva, sirova čokolada, sendviči od buče, jutene torbe i brojne druge zanimljivosti.

Prijatelji životinja pripremili su i promotivni video 10. ZeGeVege festivala kako bi naglasili brojne razloge za biti među više od 40 000 posjetitelja koji će u ta dva dana posjetiti glavni zagrebački trg.

Ovaj jedinstven festival u Hrvatskoj, na kojemu se izlažu i promoviraju isključivo proizvodi biljnog podrijetla i proizvodi prijateljski prema okolišu, ove godine odvija se pod pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, Hrvatskog sabora - Odbora za zaštitu okoliša i prirode, Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma, Ministarstva zaštite okoliša i prirode, Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo te Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar”.

Više informacija i najavni video 10. ZeGeVege festivala nalazi se na www.zegevege.com.

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting