Poklonite ili zaželite poklon

| More

Poklonite ili zaželite poklon - pomozite radu Prijatelja životinja!

Ukoliko želite pomoći našem radu za životinje i za održiv način života, razmislite o tome da svojim bližnjima za važne datume darujete nešto čime ćete pomoći i životinjama. Naime, kada nekome birate poklon za rođendan ili neku drugu priliku možete ga razveseliti uplatom godišnje članarine u Prijateljima životinja, ukoliko znate da on/ona to želi, darovanjem artikala iz našeg web kataloga ili donacijom Udruzi.

Također, ukoliko vas netko pita što biste željeli za poklon razmislite o tome da to bude uplata godišnje članarine, donacija Udruzi prema izboru ili nešto iz našeg web kataloga.

Time izravno pomažete radu Udruge i omogućavate naše daljnje djelovanje, a i dobivate ili darujete konkretnu vrijednost koja nije mjerljiva samo novcem.

Za uplatu godišnje članarine dobiva se članska iskaznica s kojom je moguće ostvariti mnoge popuste u tvrtkama koje podržavaju Udrugu, a također automatski omogućava sudjelovanje u godišnjoj nagradnoj igri.

Za uplatu donacije prema izboru dobiva se certifikat donacije te na kraju godine jedna od donatorskih iskaznica, zavisno o ukupnom iznosu svih donacija tijekom godine. Također izdajemo Potvrdu o uplati donacije za prilaganje godišnjoj poreznoj prijavi.

Razveselite sebe ili druge, a ujedno pomozite životinjama!

Vezane teme

Pčela [ 15.82 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting