Podržite rad Udruge oporučnom donacijom

| More

Dok živimo, našim postupcima izravno utječemo na svijet u kojem se nalazimo. Osim toga, imamo mogućnost ostati utjecajnima i nakon naših života, te definirati s kakvim će se izazovima nositi generacije koje ostaju za nama. Dijelite li s udrugom Prijatelji životinja viziju miroljubive i suosjećajne budućnosti, ostavljamo Vam mogućnost oporučne donacije kojom ćete sa sigurnošću omogućiti i olakšati njeno ostvarenje.

Zašto donirati Prijateljima životinja?

Kao neprofitna udruga, zamjetan dio vremena i energije trošimo na aktivnosti vezane uz prikupljanje donacija i vlastiti opstanak, a kada nam on ne bi bio upitan, mogli bismo baš svu svoju snagu preusmjeriti prema zaštiti životinja. Unatoč tim nužnim gubicima pozornosti, već godinama provodimo uspješne akcije koje su itekako oplemenile naš suživot sa životinjskim prijateljima i vidljivo unaprijedile hrvatske zakone, stvarajući temelje za pravedniji svijet.

Što smo postigli zahvaljujući donacijama?

Prije nego navedemo neke od najvećih uspjeha, želimo naglasiti da ništa od toga ne bi bilo moguće bez podrške naših dragocjenih članova i donatora. Pokazali ste da je ljudsko srce jače od nepravde koju pojedinačnim, ali sigurnim koracima možemo ukloniti iz društva u kojem živimo.

Od početka rada Udruge uspjeli smo:

i mnogo toga drugog.

Odlučili ste donirati?

Razmislite o imovini i financijskim sredstvima kojima raspolažete. Razgovarajte s najbližima i upoznajte ih sa svojim namjerama te ih pokušajte zamoliti da Vam pomognu kod sastavljanja oporuke. Nakon što se pobrinete za svoje najdraže, obitelj i prijatelje, možete pomoći i svim dragim životinjama za čija se prava borimo tako da dio ostavštine donirate Prijateljima životinja. Vaša će pomoć bez sumnje ostaviti traga i biti od golemog značaja.

Razmišljate li o ovoj mogućnosti, javite se Udruzi na e-mail adresu ili broj telefona 060/44-66-44 kako biste saznali više detalja ili dogovorili upoznavanje i sastanak.

Unaprijed hvala,
vaši Prijatelji životinja

Vezane teme

Djevojčica volonterka s psom [ 65.97 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting