Zbog sporta i zabave

| More

Samo je jedan sport koji protivničkoj strani ne daje ni najmanje izgleda za pobjedu. I samo taj sport dopušta da se poraženi pojedu, oderu, prepariraju ili da se njihove glave odsjeku i objese na zid.

Uhvaćene životinje koje završe u cirkusima, zoološkim vrtovima ili akvarijumima ne prolaze puno bolje. U okolini u koju ih stave one postaju predmetom brige i nastojanja 'da se očuva njihova vrsta'. No, to je sve prije nego istina.

Izvor fotografije: A.R.M.O.R.Y - vezani majmun [ 47.09 Kb ] Ljudi koji su osobno posvjedočili kako se postupa prema životinjama u tom 'svijetu zabave' reći će vam da su u većini slučajeva životi ovih životinja ispunjeni strahom, mučenjem, stresom, depresijom, izgladnjivanjem... S druge pak strane, životinje koje sudjeluju u raznoraznim borbama nemaju apsolutno nikakve šanse, i njihov je jedini spas smrt na kraju krvave igre.

Lov nije sport. Držanje životinja u zatočeništvu nije zabava. Borbe životinja nisu igra.

Potražite više informacija o iskorištavanju životinja uime 'sporta i zabave' i pomognite nam zaustaviti ovu krvavu praksu. Nikada ne zaboravite - životinje nisu tamo svojevoljno.

Vezane teme

Izvor fotografije: A.R.M.O.R.Y - fazani [ 169.89 Kb ]Izvor fotografije: A.R.M.O.R.Y - borba bikova [ 44.48 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting