Zadnje upute za Marš za životnje

| More

Ruta Marša 2024. [ 113.59 Kb ]

Marš počinje u 11 sati, a okupljanje u 10:45 na Trgu kralja Tomislava. Ukoliko možete, dođite ranije zbog raspodjele transparenata i kako bi povorka krenula na vrijeme.

Mi smo u uredu Udruge od 9 sati (Jurišićeva 25) i krećemo od tamo u 10:30, pa pozivamo sve koji žele na druženje uz kavu i čaj, a možete nam također i pomoći u zadnjim pripremama.

Transparenti i ostali rekviziti dočekat će vas i ove godine na Tomislavcu. Slobodno nam ih pomognite razdijeliti sudionicima kako bi poruke bile vidljive.

Ukoliko dolazite sa svojim transparentom, prijavite ga redarima koji će vršiti pregled svih transparenata i provjeriti jesu li natpisi u skladu s ciljevima Marša za životinje, neuvredljivi i bez obilježja političkih stranka.

Slobodno ponesite svoje zviždaljke, iako imamo na dijeljenje (manji broj) naših.

Ako na Maršu primijetite bilo što što smatrate neodgovarajućim, prijavite organizatorima i redarima. Nemojte reagirati na eventualna dobacivanja i provokacije prolaznika. Želimo cijelim putem pozitivnu atmoferu i ozračje.

Povorka će krenuti s Trga Kralja Tomislava u 11 sati pa će uz Park Josipa Jurja Strossmayera i Zrinjevac, kroz Teslinu, Masarykovu, Frankopansku ulicu i Ilicu, doći na Trg bana Jelačića oko 12:00 sati. Na Trgu će se povorka zaustaviti formirajući polukrug i održat će se govori, a nakon toga ćemo nastaviti Praškom do Zrinjevca.

Na Zrinjevcu se ostavljaju transparenti oko paviljona da i dalje budu vidljivi. Zatim ćemo počastiti sve veganskim varivom i podružiti se svi uz glazbu. Tamo će biti će i štand s promotivnim materijalima Udruge Pobjede i nas, pa ćete uz donaciju biti u prilici sebe častiti novom aktivističkom majicom ili nekom drugom sitnicom.

Molimo vas da za sobom ne ostavite nikakvo smeće i drugi otpad. Budite glasni, ponosno nosite transparente i ne skrivajte lice od fotografa.

Sa sobom ponesite: dobru volju, pozitivnu energiju, svoj glas protiv iskorištavanja životinja i uporne korake za pravedniji svijet.


Dobrodošli su svi i svatko je bitan za povorku! Vidimo se sutra! :)

Marš za životinje 2019., foto: Uroš Modlic [ 133.95 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting