Druženje volontera!

| More

Dragi prijatelji i volonteri,

iznimno nam je zadovoljstvo pozvati vas na još jedno, prvo u ovoj godini, ali nikako ne i zadnje, druženje podupiratelja, volontera i članova Prijatelja životinja, no ovaj put, zbog neobičnih vremena u kojima se nalazimo, u malo drugačijem izdanju. Da, pogodili ste - online!

Datum: 10. veljače 2021.

Vrijeme početka: 18 h

Neizmjerno nam nedostaju druženja s vama, pretjerivanje u preukusnim veganskim kolačima i zanimljivi razgovori, ali znamo da duh zajedništva ne poznaje granice i ovo je samo još nešto o čemu ćemo već sljedeći put sigurno razgovarati uživo.

Jako će nas obradovati ako nam se pridružite preko ZOOM aplikacije jer želimo čuti kako ste, kakvi su vam planovi, ali želimo s vama podijeliti i naše. :)

Na druženje su, osim naših dosadašnjih vrijednih volontera, dobrodošli svi koji na bilo koji način žele podržati rad Prijatelja životinja. Stoga ako volite sva živa bića, a još niste naš volonter, vjerujemo da ćemo vas moći uvjeriti da to postanete ili na neki drugi način podržite naš rad. :)

Sve koji se žele s nama družiti molimo da ispune kratku prijavnicu (ispod teksta) kako bismo vam mogli na e-mail adresu poslati poveznicu za druženje i upute.

Da, ovaj vam put ne možemo pripremiti veganske delicije (ali rado ćemo preko kamere vidjeti vaše), ali garantiramo vam da će biti puno smijeha, veselja, dobre energije uz malo međusobne motivacijske čarolije zahvaljujući kojoj ćemo zajedno moći učiniti još više za naše prijatelje životinje!

Jedva čekamo vaše prijave, a još više od toga da vas sve vidimo!

Hvala vam svima što ste uz nas - zahvaljujući vašem predanom radu i uloženom vremenu glas za životinje jače se čuje!

Pogledajte prezentaciju s druženja i pročitajte letak za volontere:

volonteri [ 1.19 Mb ]

Ekipa na štandu [ 560.17 Kb ]

Download

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting