Častimo te veganskom večerom!

| More

Prijatelji životinja i građanska incijativa VEGAN THUGZ (www.zastosmovegani.com) počastit će zainteresirane osobe koje se dosad nisu okušale u veganstvu finom i bogatom veganskom večerom!

Želimo čuti tvoje mišljenje o veganstvu i aktivizmu za prava životinja i usput te počastiti i iznenaditi nezaboravnim veganskim delicijama o kojima ćeš razmišljati još danima.

U srijedu 6. veljače 2019. od 18 do 19:30 sati u opuštenoj i neformalnoj atmosferi popričat ćemo s tobom i drugim sudionicima o tome što vi, kao osobe koje se do sada nisu blisko susrele s biljnom prehranom, mislite o veganstvu. Ne brini, prije svega cijenimo iskrenost i otvorenost! :)

Mjesto radnje je prostor Prijatelja životinja (Jurišićeva 25, Zagreb), sudjelovanje je potpuno besplatno, a broj mjesta ograničen na 10.

Rok za prijavu je 31. siječnja 2019. i jedini uvijet za sudjelovanje je da nisi vegan/ka! Požuri s ispunjavanjem prijavnice! ;)

Vecera [ 252.44 Kb ]

Prijavnica za besplatnu večeru

Ime i prezime:*

Broj mobitela:*

Grad:*

E-mail:*

Zbog čega se želiš prijaviti?:*

Jedeš li meso, jaja i mliječne proizvode?:*

Što (ukratko) misliš o veganstvu?:*

Ispunjavanjem ove prijavnice pristajete na to da prikupimo i obrađujemo Vaše podatke za potrebe organizacije navedene besplatne večere. Vaše podatke koristit ćemo samo za tu svrhu, a za više informacija pročitajte i našu Politiku o privatnosti koja se tiče zaštite Vaših osobnih podataka.

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting