Radionice za učenike osnovnih škola - kuhanje zdravih biljnih obroka

| More

Dragi prijatelji,

s početkom nove školske godine odlučili smo ponovno organizirati radionice kuhanja na kojima ćete moći naučiti više o pripremi zdravih i ukusnih biljnih obroka te Vas pozivamo da se uključite u naše edukativne Radionice kuhanja zdravih biljnih obroka.

Radionice su namijenjene učenicima 5.-8. razreda, a osmišljene su tako da učenici kroz druženje, razgovor i praktičan rad stječu osnovna znanja o biljnim namirnicama i osnovama kuhanja te od početka do kraja interaktivno sudjeluju u vođenoj radionici. Sve što se pripremi na radionici na kraju će se degustirati, što će biti sjajna prigoda za dodatna pitanja i ugodno druženje.

Na svaku će se radionicu moći prijaviti 6 do 8 učenika, a planirano trajanje radionice je 3 sata. U slučaju većeg broja prijavljenih javit će se termin prve iduće radionice. Do kraja kalendarske godine planirano je 10 besplatnih radionica, a projekt će se nastaviti i u sljedećoj godini.

Radionice se održavaju subotom ujutro ili u tjednu prema dogovoru u prostorijama Udruge Prijatelji životinja u Jurišićevoj 25 u Zagrebu. Točni termini održavanja radionica bit će naknadno dogovoreni s prijavljenima, ovisno o odazivu i dostupnom vremenu polaznika i voditelja radionice.

Pozivamo vas da se prijavite i radujemo se Vašem odazivu.

*Prijava na radionicu smatra se važećom samo uz potpisanu Izjavu o suglasnosti. Skeniranu kopiju izjave potrebno je poslati mailom na prijatelji.zivotinja@inet.hr. Ukoliko skeniranu potpisanu izjavu niste u mogućnosti elektronski poslati, molimo pošaljite je poštom na sljedeću adresu: Prijatelji životinja (za Radionicu kuhanja zdravih biljnih obroka), Jurišićeva 25, 10000 Zagreb.

Prijavnicu za radionicu kuhanja možete ispuniti na www.spremi-klopu.com.

Vezane teme

ObrokRadionica1Radionica2

Download

Također pogledajte

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting