Štand s video projekcijom za informiranje građana o pravima životinja

| More

Ako imate volju aktivirati se za pokret za prava životinja i izravno informirati građane o problemu iskorištavanja životinja, ljudi i našega planeta, ispunite prijavnicu ispod teksta.

Projekcija edukativnih filmova o pravima životinja i vegetarijanstvu održava se svakog utorka i petka od 16 do 22 sata na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu te se svim prolaznicima dijele informativni letci. Kako bismo uspjeli održati štand, pozivamo vas da se uključite i pomognete.

Osobe koje se prijave za vođenje video projekcije dobit će pravilnik o informativnim štandovima i bit će upućene u rad Udruge.

Ovaj projekt ovisi o vama - pozivamo vas da se aktivirate i osjetite dobar osjećaj volontiranja i izravne edukacije građana.

Borim se za prava životinja [ 212.76 Kb ]

Aktivist na štandu s video projekcijom

Ime i prezime:*

Godina rođenja:

Kontakt broj:*

E-mail adresa:*

Ja sam

Ispunjavanjem ovog obrasca, pristajete na to da obrađujemo Vaše podatke za potrebe komunikacije i dogovora oko volontiranja. Vaše podatke koristit ćemo samo za tu svrhu, a ako se u bilo kojem trenutku predomislite i više ne želite volontirati, slobodno nam javite i obrisat ćemo Vaše podatke. Za više informacija pročitajte i našu Politiku o privatnosti koja se tiče zaštite Vaših osobnih podataka.

Vezane teme

Također pogledajte

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting