26.07.06. Pružite im dom!

| More

Prijatelji životinja pozivaju u posjet Skloništu za napuštene životinje u Dumovcu

Prijatelji životinja u sklopu kampanje 'Obitelj na more, a pas na ulicu' protiv napuštanja životinja pred godišnje odmore, u suradnji s Gradskim uredom za poljoprivredu i šumarstvo, pozivaju na akciju 'Dani otvorenih vrata Skloništa' kojom žele pozvati građane na udomljavanje napuštenih pasa.

U srijedu, 26.7.2006. u 12 sati pozivamo na konferenciju za medije na kojoj želimo uputiti apel javnosti s ciljem promicanja udomljavanja napuštenih životinja. Konferencija će se održati u Gradskom skloništu za napuštene životinje u Dumovcu. O okrutnosti napuštanja životinja govorit će i Tatjana Jurić i Viktor Drago.

Na konferenciji za medije bit će prikazana i kratka prezentacija o rekonstrukciji Skloništa, a moći će se vidjeti i kako napreduju radovi. Također će se pozvati svi zainteresirani građani da posjete Sklonište i pogledaju pse koji traže svoj dom.

Briga za napuštene životinje ne tiče se samo 'ljubitelja životinja' i udruga već je to problem svih građana Hrvatske, gradskih, županijskih i državnih vlasti koji su dužni rješavati problem tako da ne nastradaju oni koji ga nisu ni stvorili – životinje.

Osuđujemo građane koji svojom bezobzirnošću i neodgovornošću uzrokuju patnju i smrt životinja te ih prepuštaju na odgovornost svim ostalim građanima.

Upravo zbog napuštanja životinja pred godišnje odmore u ovom trenutku postoji veliki broj napuštenih pasa koji se nalaze u skloništima, prihvatilištima, privatnim smještajima, ali i gradskim ulicama i koji čekaju suosjećajne građane da ih prihvate u svoje domove.

Dumovec 26.07.2006.Dumovec 26.07.2006.Dumovec 26.07.2006.Dumovec 26.07.2006.Dumovec 26.07.2006.Dumovec 26.07.2006.

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting