Istina o mlijeku

| More

Što je najzdravije što se može naći u kući? Mlijeko - odgovorit će većina, vjerojatno ponavljajući neku od reklama gdje nasmiješena krava nudi svoje mlijeko djetetu i hvali ga kao najzdraviji i najbolji način da se postane snažan, lijep, zdrav i pametan.

Marketing mliječne industrije koristi prizore krava na pašnjacima sa zvonom oko vrata, obasjanih suncem, nasmiješenih i veselih, dok je istina o pravim farmama mlijeka skrivena iza visokih ograda i zidova.

Zašto na omot čokolade ne stavimo stvarnu sliku krave i pokažemo muke kroz koje ta krava prolazi? Odgovor na to je jednostavan: zato jer ljudi žive u laži i vole živjeti u laži kako bi si olakšali uživanje u okusima i tako opravdali zločin koji se neprekidno odvija nad milijardama životinja. S druge strane, mliječna industrija ne želi izgubiti ugled koji trenutno ima pa je stoga, uz mesnu industriju, vodeći sponzor zdravstvenih programa koji se temelje na lažima o prednostima konzumiranja mesa, mlijeka i jaja. Svakoj čaši mlijeka, svakom mliječnom proizvodu prethodi višegodišnja patnja krava, čije se prirodne sposobnosti iskorištavaju u industriji koja profitira na jednom od najmučnijih i najbizarnijih oblika zlostavljanja životinja.

Vezane teme

Krava leži [ 62.78 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting