09.05.18. Videoteaser: poznate njuške u tajnoj službi

| More

Nanjušili smo opako dobru kampanju

- Udruge iz Mreže za zaštitu životinja objavile na svojim Facebook-stranicama teaser za novu kampanju

Mreža za zaštitu životinja, koju čini više od 30 udruga za zaštitu životinja, objavila je videoteaser s najavom nove kampanje. Poznate njuške i njihovi ljudski glasnogovornici koji u slobodno vrijeme rade kao glumci, komičari, pjevači, novinari, stilisti i radijski voditelji okupili su se da bi zajedno poslali važnu poruku.

O kakvoj je poruci riječ svi će saznati kada dođe vrijeme, a do tada ih poznate mace Micika, Cicko, Rozika, Krpica, Perla i Roza, zajedno s „onima koji im mijenjaju pijesak”, te psi Ari, Frida, Poko, Kaja, Mifi, Vasi i Blanka, zajedno s „onima koji im bacaju lopticu”, pozivaju da pozorno prate Facebook i web-stranice udruga Mreže za zaštitu životinja.

Ono što mogu već sada poručiti je to da će kampanjom koja ih je okupila progovarati o tome kako pomoći svim ostalim četveronožnim prijateljima u Hrvatskoj.

Ovom prilikom jedna od poznatih njuški koja sudjeluje u kampanji, Micika, htjela je dati i izjavu, ali nismo ju uspjeli uhvatiti zbog pretrpanog rasporeda i previše obaveza. Započela je rečenicu, ali ju je zaokupilo šuškanje vrećice hrane u daljini i uspjeli smo načuti samo: „Uskoro...”

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting