Tajnik ili tajnica

| More

Zbog profesionalizacije i bolje organizacije ureda i vođenja evidencija te komunikacije s korisnicima i članovima, javila se potreba za uvođenje volonterskog mjesta tajnika ili tajnice. Traži se sposobna osoba, komunikativna, ljubazna i sa željom za učenjem. Važno je iskustvo u vođenju evidencija, komunikaciji s strankama i dogovaranju sastanaka.

Volontersko mjesto obuhvaća javljanje na telefon i davanje savjeta korisnicima, zvanje novih članova, dogovaranje sastanaka s novim članovima i poslovnim sradnicima te ostale klasične tajničke poslove. Nije zahtjevno niti teško, ali opet vrlo odgovorno i važno za nesmetano funkcioniranje ureda.
Poželjno je da je osoba upoznata s radom Udruge te da je vegetarijanac/ka, no nije uvjet.

Tajnik ili tajnica

Ime i prezime:*

Godina rođenja:

Grad:

Zanimanje:

Kontakt broj:*

E-mail:*

Ispunjavanjem ovog obrasca, pristajete na to da obrađujemo Vaše podatke za potrebe komunikacije i dogovora oko volontiranja. Vaše podatke koristit ćemo samo za tu svrhu, a ako se u bilo kojem trenutku predomislite i više ne želite volontirati, slobodno nam javite i obrisat ćemo Vaše podatke. Za više informacija pročitajte i našu Politiku o privatnosti koja se tiče zaštite Vaših osobnih podataka.

Vezane teme

Također pogledajte

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting