Ljekovita hrana bez sluzavosti

| More

Prof. Arnold Ehret

UPT, Đakovo, 2006.

Ljekovita hrana bez sluzavosti prof. Arnolda Ehreta jedna je metoda liječenja koju je priroda predvidjela za čovjeka. Sastoji se od žive, životnosne hrane, a ta se sastoji od voća, povrća, salata, oraha i sjemenki.

Hrana pripremana na visokim temperaturama, tvornički proizvedene živežne namirnice, razni začini, umjetni vitamini i minerali iz apoteka - sve to dovodi tijekom probave do nagomilavanja suvišnih otpadnih tvari. Te otpadne tvari naziva prof. Ehret muljem, talogom, glibom.

Zdravlje se ne može kupiti u bočici! Ono se može sačuvati od djetinjsva naovamo jedino ispravnom prehranom.

Današnji 'normalni' čovjek, koji se smatra zdravim, ima u svom tijelu kronično pohranjenje gomile otpadnih tvari, prehrambenih otrova i lijekova.Te gomile otpada mogu se izlučiti i odstraniti iz tijela primjenom ljekovite hrane bez sluzavosti. Time se napokon postiže nužno potrebna unutarnja čistoća.

Ljekovita hrana bez sluzavosti pomaže gotovo od svih bolesti, često i kod gluhoće i sljepoće, duševnih bolesti, bubrežnih oboljenja, reume, gihta, zamuckivanja, spolnih bolesti i dr.

Prof. Ehret tumači sastojke hrane, daje lako razumljive savjete, propisuje recepte i objašnjava medicinske zablude.

Ljekovita hrana bez sluzavosti pomaže da se bolesnici ponovo domognu zdravlja pomoću posta i postupnog mijenjanja prehrambenih navika.

Vezane teme

Ljekovita hrana bez sluzavosti [ 55.91 Kb ]

Također pogledajte

Akcije

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting