23.05.09. Udomljavanje je fora

| More

Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba, Sklonište za napuštene životinje u Dumovcu i udruga Prijatelji životinja pozivaju građane na udomljavanje životinja

Pod sloganom 'Udomljavanje je fora', Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba u suradnji sa Skloništem za napuštene životinje u Dumovcu i Prijateljima životinja organizira javno događanje s ciljem promocije udomljavanja životinja i prikupljanja donacija za kupnju infuzomata potrebnog za liječenje štićenika u Skloništu za napuštene životinje u Dumovcu.

Događanje 'Udomljavanje je fora' održat će se 23. svibnja na Trgu bana Jelačića gdje će biti postavljeni informativni štandovi na kojima će građani moći dobiti korisne informacije vezane za kućne životinje i udomljavanje, kupiti hranu za pse i mačke po promotivnoj cijeni te dati svoj novčani prilog za kupnju infuzomata za Sklonište za napuštene životinje u Dumovcu.

Kako bi pokazali da je udomljavanje fora, točno u 12 sati, Maja Vučić i još desetak drugih ponosnih udomitelja bit će prisutni sa svojim udomljenim psima iz Gradskog skloništa za napuštene životinje u Dumovcu. Maja Vučić i ostali udomitelji pozivat će građane na davanje donacija i prenijeti im svoja iskustva, poručujući da životinje treba udomljavati, a ne kupovati.

Ponosni udomitelji dobit će i poklon pakete u znak zahvale što su pružili jednoj napuštenoj životinji dom, ali i zbog davanja hvalevrijednog primjera drugim građanima.

Udomljavanje napuštenih životinja ne samo da je nužno, već je i fora s obzirom da kod udomljavanja svi psi iz Skloništa za napuštene životinje izlaze pregledani, cijepljeni, mikročipirani i kastrirani. Pored toga, kod udomljavanja odrasle životinje potencijalni udomitelji unaprijed znaju karakter psa. Ono što je najbitnije jest da je udomljavanje dobro djelo, spašavanje života nedužnom biću i pružanje obiteljskog doma onima koji su ga zbog nedgovornih građana izgubili.

Pozivaju se građani i mediji da podrže ovaj događaj kako bi udomljavanje postalo još više fora i kako bi se prikupilo dovoljno sredstava za kupnju infuzomata za životinje u Skloništu u Dumovcu.

Udomljavanje je fora! [ 158.26 Kb ]Udomljavanje je fora! [ 146.11 Kb ]Udomljavanje je fora! [ 252.97 Kb ]Udomljavanje je fora! [ 167.83 Kb ]

Vezane teme

Također pogledajte

Akcije

Reakcije, zahtjevi i prijave

Web reference

Facebook preporuke

Preporučujemo AVALON web hosting